Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

Anak peniaga tomyam dapat 5A

PULAU PINANG 19 Nov. - Susah payah bapanya berniaga tomyam setiap malam hingga lewat pagi menjadi penguat semangat untuk Muhammad Haris Danial Mohd. Anwar (gambar) belajar bersungguh-sungguh.

Hari ini, dia berbangga kerana dapat menghadiahkan keputusan cemerlang Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) kepada bapa, Mohd. Anwar Aliar Kunjoo, 42, dan seluruh keluarga.

Muhammad Haris Danial, 12, dari Sekolah Kebangsaan Batu Lanchang, di sini memperoleh 5A dalam peperiksaan UPSR yang diumumkan hari ini.

Ketua Pengawas SK Batu Lanchang yang juga menerima Anugerah Tokoh Pelajar sekolah itu merupakan antara 70 murid sekolah tersebut yang memperoleh keputusan 5A dalam UPSR 2009.

Tiada ulasan:

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket