Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

Pengumuman : Kedatangan Dato Najib rasmikan Permata Pintar & doakan saya masuk tv.

Assalamualaikum wbt.Saya ingin meminta semua pengunjung blog supaya menonton tv buletin utama pada pukul 8 malam nanti kerana ada majlis perasmian Permata Pintar oleh Dato' Seri Mohd Najib bin Haji Tun Abdul razak & Datin Rosmah Mansor selaku Penaung PERMATA serta lawatan ke kompleks permata pintar bersama menteri-menteri & vip serta media tv. Kalau muka saya masuk tv, kalian tengoklah muka saya. Namun, kalau tiada wajah saya terpampang, jangan ejek saya pula. Mereka akan datang pada pukul     3  petang nanti.

Saya ceritakan pengalaman akan kami alami. Semua vip & menteri-menteri serta media tv berada di dewan bersama pelajar form 5 permata pintar yang terlibat dengan persembahan muzik gamelan & piano serta juga persembahan Permata Seni juga. Kami semua yang tidak terlibat duduk di dalam kelas sebab dewan penuh. Ada beberapa kelas berada di perpustakaan & belajar supaya orang luar boleh melihat cara pembelajaran kami. Kelas saya duduk di kelas kami. Sepatutnya kelas kami di atas sekali tetapi kelas kami dijadikan pameran jadi kena duduk tingkat bawah sekali. Ya-Allah, saya geram betul & sedih sangat kerana kalau tidak, kami akan jadi tumpuan orang ramai media & menteri sendiri. Siapa yang mahu turun bawah sekali. Sedihlah. Kalau Allah swt makbulkan doa saya, nanti pengunjung blog bolehlah tengok muka saya, paling tidak pun jumpa menteri. Masa yang ada ini doakan saya semoga itulah tetapi jangan pula cemuh saya atas karakter .anti adalah perasmian pakai multimedia pelan permata pintar,  & sebagainya yang pengunjung blog boleh menonton 8 malam nanti.

Tiada ulasan:

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket