Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

doakan kami untuk pertandingan robotik 6/7 ini

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia.
Saya minta maaf kerana saya terlalu sibuk menyiapkan programming robot, designing sudah siap tetapi untuk program, ya-Allah, susah gila dan memakan masa lama. Sudahlah pertandingan robotik zon selangor pada hari Jumaat ini, 6/7/2012. Oleh sebab itu, saya mohon kepada semua pengunjung blog supaya doakan semoga pasukan kami menang pertandingan ini. Amin...............

Pada hari Isnin lepas, kami menyambut hari guru atau instruktor. Memang dibuat pada hari itu kerana tidak ingin menganggu peperiksaan akhir sem 1 (pertengahan tahun). Insya-Allah, saya akan memasukkan foto hari guru pada hari Ahad ini termasuk pertandingan robotik. Jumaat ini, kami juga ada perjumpaan ibu bapa dengan anugerah prof (anugerah cemerlang), iaitu anugerah subjek terbaik dan juga anugerah prof (pointer 3.65 ke atas)- A-. Saya memang tidak dapat pun atas alasan rahsia. Itu sahaja. Akhir kata, doakan semoga Allah swt permudahkan programming kami semoga siap sebelum hari esok untuk membolehkan kami berlatih cabut dan pasang bahagian robot. Saya mendapat bahagian motor & tayar sahaja.

Itu sahaja.

Tiada ulasan:

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket