Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

Perisitiwa kedatangan Dato Seri Najib & Datin Rosmah ke permata pintar & pesanan

Ini adalah gambar saya dari akhbar new straits times:

Gambar saya yang pakai cermin mata lelaki di hujung kiri sana & nampak gigi.bersama dengan Dr sheikh Muzafar, angkasawan negara, idola saya dalam ceramahnya di sini

Allhamduillah!!!!!!!!!!! Terima kasih banyak Ya-Allah kerana telah memakbulkan doa saya. Saya dapat bersalam dengan Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak & Datin Rosmah Mansor serta bersembang dengan beliau berdua begitu juga dengan kawan saya.

Setelah ucapan beliau, beliau merasmikan Kompleks PERMATApintar Negara bersama Naib Caunselor UKM juga. Kemudian, semua melawat Permata pintar. Saya di koridor bersama kawan lain bersalam di penjuru persimpangan. Akhir sekali, pukul 6 petang, beliau berdua keluar dari permata pintar. before that, saya & kawan lain seperti di perenggan 1 di atas.

Hasilnya gambar saya keluar di tv3 buletin utama, akhbar utusan & juga akhbar New Straits Times kalau ada terperasan gambar saya yg saya tunjukkan dalam blog ini semalam.

Esok(Khamis), 29 Mac, Tun Dr Mahathir datang bersama vip lain ke sini juga pukul 9 pagi. Saya akan ceritakan semuanya petang esok. Insya-Allah. Doakan saya serta doakan saya juga exam yang bakal start jumaat ini dengan English TOEFL yang saya ceritakan sebelum ini dengan berakhir pada hari khamis depan. Semoga saya dapat straight A dalam mid(pertengahan semester 1) untuk menentukan saya layak atau sebaliknya dalam ambil SAT.

Tiada ulasan:

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket