Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

Selamat Hari Ibu


Selamat Hari Ibu 8 Mei 2011 - Assalamualaikum, ini saya,Arif Anwar,penulis blog ucapkan selamat hari ibu kepada ibu penulis,Risharmi bt.Sahar yang tersayang dan seluruh ibu di dunia ini.

Doa Untuk Ibu
Ya Allah! Ampunilah bagiku segala dosaku dan juga dosa dua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil.

Hadiah Untuk Ibu

Ha!! kepada sesiapa yang bercadang untuk memberikan hadiah-hadiah menarik kepada ibu mereka ! Ini saya senaraikan website yang best untuk kalian layari..

  1. Tips: 10 terbaik hadiah Hari Ibu
  2. Haziq Hadiah Ibu Percutian Di Bali
  3. Hadiah Anak Kepada Ibu Mereka
Hargailah pengorbanan ibu anda yang lebih berjasa & berbaktilah mereka selagi ibu masih hidup.
Jangan derhaka kepada mereka!!!!!!!!!!!
p/s- Untuk baca artikel hari ibu, sila ke laman blog saya satu lagi:

Tiada ulasan:

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket