Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

Bubble Tree khemah VVIP

BUBBLE Tree bakal memenuhi permintaan orang ramai yang ingin merasai pengalaman tidur di bawah bintang dan terjaga sehingga matahari terbit.Setelah penat, penggunaan rumah mudah alih (khemah) boleh diibaratkan sebagai aset paling penting untuk dijadikan sebagai tempat berteduh dan berehat.
Oleh itu, pemilihan khemah yang bersesuaian perlu diberi perhatian agar waktu pengembaraan tidak disia-siakan begitu sahaja.
Produk khemah pasang siap, Bubble Tree yang berharga sekitar RM29,700 hingga RM56,100 (bergantung kepada model) pastinya memberi keselesaan umpama anda sedang berada di dalam khemah lima bintang.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan fabrik kalis air dan tidak perlu disambungkan kepada sebarang rangka tiang sokongan, selain amat sesuai digunakan di mana-mana lokasi tapak perkhemahan.
Istimewanya mengenai khemah ini, ia didatangkan dengan set sofa, katil, lampu elektrik dan kusyen mini yang mampu memberi pengalaman luar biasa ketika bermalam di bawah bintang-bintang.
Warna lutsinar yang diguna pada Bubble Tree membolehkan pengguna menikmati pemandangan 360 darjah waktu malam dan siang secara maksimum tanpa perlu keluar dari khemah berkenaan.
Ada juga model yang direka dengan lantai kayu dan secara khusus untuk kegunaan di pantai dan rimba.
Khemah Bubble Tree hanya perlu dipam dengan pengepam udara elektrik yang dibekalkan.
Pengepam udara itu juga didatangi dengan penuras udara yang menyebarkan udara segar.
Ia juga berfungsi mengekalkan tekanan udara dalam bentuk gelembung buih.
Pereka Bubble Tree yang berasal dari Perancis, Pierre Stephane Dumas berkata, khemah mewah Bubble Tree dihasilkan daripada konsep idea bola Zorbing.

Tiada ulasan:

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket