Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

Pengumuman

Assalamualaikum........
Sy di sini ucapkan terima kasih banyak2 kerana telah berkunjung ke blog sy ini..... Sy minta maaf kerana sy tdk dpt post blog dalam 3 minggu ini kerana sy ada terpilih ikuti perkhemahan cuti sekolah PERMATApintar di UKM bermula esok(27/12/2010) sehingga 17/12/2010........ tetapi jika pihak UKM membenarkan sy melayari internet, insya-Allah sy akn postkan walaupun sedikit saja.......

Sy ucapkan salam maal hijrah kpd semua....... Balik dari UKM sy akan postkan mengenai azam tahun baru pada blog isu semasa & kuliah ilmu agama.....

Utk pengetahuan semua, sy wajib ambil kursus Sains Penerbangan drpd 13 kursus yg ditawarkan. Doakan saja smga sy baik2 di sana & balik ke sini dalam pelajar pintar lagi cerdas Insya-Allah..... 

Jangan lupa antara 13/12/2010-17/12/2010 ada berita mengenai perkhemahan ini..... tengoklah kat tv buletin utama TV3 8 malam....

Utk maklumat lanjut atau melihat foto sy di sana boleh pergi website http://www.permatapintar.edu.my/
Selamat tinggal...........

1 ulasan:

Sir Mie berkata...

Selamat datang ke Permata Pinter yer... kawe ingat demo nie memang budak yang lain dari lain.... pergh... kencccccccaaaaaaaaaang... siut..

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket