Selamat datang

Powered By Blogger

Doakan saya

Assalamualaikum wbt.


Semasa saya di Sekolah Permata Pintar, saya menyeru semua pengunjung blog ini doakan saya semoga:


1. Berjaya dengan keputusan cemerlang dalam setiap ujian semester SPM terutama yang diadakan bulan Mac dengan A.


2. Diberi kefahaman tinggi dalam memahami pelajaran SPM terutama elektif sains & universiti.


3. Lepasi skor ujian TOFEL(ujian bahasa inggeris), supaya dapat ambil ujian SAT & akhirnya ke universiti di Amerika Syarikat atau London dalam kerjaya saintis.


4. Lindungilah saya supaya sentiasa di bawah penjagaan Allah swt.


5. Diberi kejayaan mewakili apa-apa pertandingan seperti genius olimpiad atau sebagainya di peringkat antarabangsa atau kebangsaan serta sukan sekali.


6. Diberi ketaqwaan yang tinggi.


7. Kalau tidak dapat sekalipun ke AS, doakan saya supaya result SPM saya serta O & A level excellent supaya dapat kerjaya tinggi lumayan & belajar di overseas.


8. Doakan saya juga semoga tidak lalai mengingati Allah swt apabila saya berjaya nanti & dapat menggunakan kebijaksanaan serta kejayaan gemilang itu ke arah jalan Allah swt & Rasul demi meninggikan syariat islam & menyumbang kemajuan di Malaysia setaraf negara barat. Hal ini kerana saya merupakan aset harapan negara. Insya-Allah. Kalau ingin islam & Malaysia maju, doakan saya.


9.Kepada sesiapa yang doakan saya & dimakbulkan Allah swt, Dia akan balas kalian semua dengan balasan ganjaran dunia akhirat.


Untuk pengetahuan semua, saya akan belajar syllabus SPM aliran sains tulen & universiti seperti algebra, calculatus, bahasa jepun & perancis.

Amin..........

Pengumuman PMR & VIDEO SAYA YANG WAJIB TONTON!!!!!

Saya mendapat 8A dalam PMR. Allhamduillah!!!!!!!
Di bawah ini adalah  video kenangan kami semasa di kelas multimedia kreatif permata pintar yang dihasilkan oleh kami semua setelah ikuti kursus multimedia kreatif.Di bawah ini merupakan video rancangan 360 tv3 9 malam yang terlupa beritahu kepada semua pengunjung kerana masalah internet. Muka saya masuk dalam tv iaitu video perkhemahan cuti sekolah permata pintar lepas. Cam muka saya sekali. Ada dalam 5 kali. Satu masa di kelas(saya pakai baju hitam) 2 kali, sukaneka & talentime jadi penonton(tengok teliti kerana rakaman videonya teramat laju).Di bawah ini video persembahan kami pada malam talentime berjudul 'Aku,Dia & Zombi'

Tiada ulasan:

Carian pintas artikel blog ini

Blog lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Photobucket